Uw verblijf
Type accomodatie:
 
Plaats:
 
Aankomst datum
 
Vertrek datum
 
Aantal kamers
kamers 1  Aantal personen
 
uw
Skipas
online
Raclette & Blues
Wijn en terroir > Raclette & Blues
Vanaf CHF 126.-/pers.
Boekt

Raclette & Blues

Voor de 9e editie, de Sierre Blues Festival biedt de mogelijkheid om een ontspannen tijd te combineren op het veloop van Château Mercier en de toegang tot het festival.

Maak van de gelegenheid om de producten van de Walliser voordat krijgen door de melancholische klanken van de blues in het hart van de stad Sierra uitgevoerd ontdekken.

Wij organiseren voor u

  • Een wijnproeverij in de wijnkelder van de Château de Villa
  • Een typisch ‘Walliser’ maaltijd in het restaurant van de Château de Villa
  • Een toegang tot Sierre Blues Festival

In het Château de Villa 

De wijnproeverij vindt plaats in de wijnkelder van de Château de Villa ; u ontvangt een voucher ter waarde van CHF 18.-/persoon waarmee u de mogelijkheid heeft om 4 of 5 glazen wijn te nuttigen inclusief het welkomsdrankje aangeboden door de Château (Fendant, Pinot, Gamay, Dôle of vruchtensap uit de streek).

640 geselecteerde wijnen en de expertise van meer dan 100 wijnboeren zijn in deze exclusieve wijnkelder samengebracht. Bezoekers kunnen hier wekelijks een selectie van 8 wijnen per glas, afkomstig van 4 eigenaren, proeven en deze per fles aankopen.

De typisch ‘Walliser’ maaltijd bestaat uit 100% locale producten : assiette valaisanne (gedroogde lekkernijen zoals gedroogd vlees, rauwe ham, spek), 5 verschillende raclette kazen afkomstig uit 5 verschillende streken in het Wallis gebied, en als laatste een abricotine sorbet.

Geldigheid

Van donderdag 6 tot zaterdag 8 Juli 2017.

Termen

Dank u aan uw tafel bij Château de Villa reserveren door te bellen naar 027 455 18 96.

De bevestiging ontvangt u per e-mail dient voucher te geven aan onze partners.

Dit kunt u ook in onze regio ontdekken
Fotogalerij

 

 

De raclette

Wat is Raclette nu precies ? Raclette is een typisch gerecht uit de Wallis regio, afkomstig uit de Alpen en pastorale wereld…

 

De community van wijnliefhebbers

Initiatef van Toeristisch Informatie Punt van Sierre, Salgesch en omgeving, in direct verband met Sierre-Anniviers Marketing, Vinum Montis is een eenvoudige, originele en innovatieve aanpak gericht op wijnliefhebbers.