Uw verblijf
Type accomodatie:
 
Plaats:
 
Aankomst datum
 
Vertrek datum
 
Aantal kamers
kamers 1  Aantal personen
 
uw
Skipas
online
Golf en Gastronomie
Wijn en terroir > Golf en Gastronomie

Golf en Gastronomie

Combineert u golf met Walliser gastronomie tijdens een dagje op de baan van de golf club in Sierre en de Château de Villa.

Wij organiseren voor u

  • 1 green fee op de  18-hole golfbaan van Sierre
  • Een wijnproeverij in de wijnkelder van de Château de Villa
  • Een typisch ‘Walliser’ maaltijd in het restaurant van de Château de Villa

Golfbaan La Brèche in Sierre

een 18-hole parcours gelegen op 10 minuten afstand van het stadje, uitgestrekt over 20 hectaren rond de Rhône, een rivier bewoond door vele bevers.

Naast het plezier tijdens het golfen, ontdekt u ook de locale producten van de Wallis regio in een dag of gedurende een weekeinde. Maaltijden en proeverijen mogelijk tijdens de lunch of het avondmaal. 

Het Château de Villa 

Vervolgens staan Raclette, gedroogd vlees, roggebrood, en Walliser wijnen tot uw beschikking in de unieke sfeer van de Château de Villa, de authentieke woning van een ‘Maître’ uit Sierre.

De wijnproeverij vindt plaats in de wijnkelder van de Château de Villa ; u ontvangt een voucher ter waarde van CHF 18.-/persoon waarmee u de mogelijkheid heeft om 4 of 5 glazen wijn te nuttigen inclusief het welkomsdrankje aangeboden door de Château (Fendant, Pinot, Gamay, Dôle of vruchtensap uit de streek).

De typisch ‘Walliser’ maaltijd bestaat uit 100% locale producten : assiette valaisanne (gedroogde lekkernijen zoals gedroogd vlees, rauwe ham, spek), 5 verschillende raclette kazen afkomstig uit 5 verschillende streken in het Wallis gebied, en als laatste een abricotine sorbet.

Om het plezier te verlengen kunt u ook een overnachting boeken in het Hotel de la Poste*** : charmant hotel in het centrum van Sierre en compleet  gerenoveerd in 2007.

Geldigheid

Van lente tot herfst, zolang de golf club in Sierre is geopend

Prijs

Green fee, wijnproeverij en maaltijd CHF 150.-/pers.
Green fee, wijnproeverij en maaltijd  met overnachting vanaf CHF 255.-/pers.

Vanaf CHF 150.-/pers.
Vraag een offerte
Dit kunt u ook in onze regio ontdekken
De community van wijnliefhebbers

Initiatef van Toeristisch Informatie Punt van Sierre, Salgesch en omgeving, in direct verband met Sierre-Anniviers Marketing, Vinum Montis is een eenvoudige, originele en innovatieve aanpak gericht op wijnliefhebbers.


De wijnroute tussen Sierre en Salgesch

Een leuk idee om een halve dag door te brengen in de wijngaard : maaltijd, museum bezoek en een wandeling langs de didactische wandelroute.

 

Fotogalerij

 

Het natuurpark van Pfyn-Finges

Een goede tip voor een prachtig uitzicht over het hele park : vanaf de Varen kerk !

 

Het ondergrondse meer van St-Léonard

Wist u dat het mogelijk is om uitzonderlijke concerten bij te wonen in deze magische omgeving ?

Meer info